O nama

Lion Shipping s.r.o. je vrlo mlada ali perspektivna firma koja je osnovana u leto 2011. u Duisburgu. Vrlo brzo Lion Shipping je postala reč sinonim za rečni brodski prevoz, delatnost kojom se Lion Shipping bavi.

Lion Shipping poseduje samohodni teretni brod pod nazivom Danube Lion (105 x 9,5 x 2,8). Maksimalna nosivost MS Danube Lion-a je 2008 t pri gazu od 2,8 m. MS Danube Lion registrovan je u sudskom registru brodova u Duisburgu, gde je i sedište firme Lion Shipping, te plovi pod nemačkom zastavom.

MS Danube Lion ima rogove i poseduje atest za guranje jedne barže.

Izuzetno je pogodan za prevoz vangabaritnih tereta, zbog specifičnosti tovarnog prostora, koji u dužinu iznosi 80m (otvor na praznici 7,5m)

MS Danube Lion opremljen je novom i modernom opremom, što mu pored ostalog pruža mogućnost da podigne ruder na propisanu visinu za vožnju 3 reda kontejnera u visinu.

Još jedna prednost MS Danube Lion-a su novi aluminijumski poklopci tovarnog prostora koji pružaju bezuslovnu zaštitu robe od vlage i ostalih spoljnih uticaja. Takodje, MS Danube Lion poseduje i GMP certifikat za prevoz stočne hrane.

Lion Shipping nudi prevoz:

  • rasutog (suvog) tereta: (žitarice, gradjevinski materijal, industrijske sirovine, djubrivo)
  • vangabaritnih (specijalnih) tereta: (delovi za vetrenjače)
  • generalnog tereta: (limovi za auto industriju, gradjevinska oprema)
  • kontejnera

Vaša roba je u rukama profesionalne posade, sa višegodišnjim iskustvom, koja poseduje sve potrebne licence za plovidbu od Crnog mora do luka u Holandiji.

Pored toga, MS Danube Lion firme Lion Shipping poseduje Dunavski i Rajnski patent, što znači da može da plovi uzvodno Zapadnom Evropom do luka Amsterdam, Roterdam, Antwerpen i nizvodno do Crnog mora.

Ukoliko ste se pitali šta je sa sigurnošću i garancijama, Lion Shipping poseduje sva zakonski propisana osiguranja kao i dodatno osiguranje P&I kluba.

Započnite svoju plovidbu sa nama, garantujemo Vam siguran i brz prevoz Vaše robe do željenih destinacija. Otkrijte zbog čega su mnoge kompanije poklonile svoje poverenje baš nama.